Aryanto

Ankhmania en de Ankh

De Ankh is de symbool van Meester Ankhmania. Ankhmania is sanskriet voor de verheven Godheid die leven schenkt. Zijn bewustzijn ontvouwde 250.000 jaar geleden als het Atlantistijdperk. Deze gouden tijdperk heeft 5000 jaar geduurd. Atlantis was gelijk aan wat wij de vierde sfeer noemen.  Het continent Atlantis heeft gelegen in Noord-Atlantische oceaan in een lijn gelijk de evenaar, tussen Venezuela en de Ivoorkust. Het was groter dan de huidige Afrika. Als je 200 km vandaan van de Ivoorkust van Afrika de zee in gaat kom je waar Atlantis heeft gelegen.

Het Aquariustijdperk is wederom een manifestatie van zijn bewustzijn. In 2013 komt Atlantis op stralen van Licht weer boven water. De piramide van Cheops stort dan door een zeebeving in waardoor de onderstepiramide, zo boven, zo beneden, dan geopenbaard wordt. Diverse gouden Ankhen zullen dan aan de Aarde geopenbaard worden. Het gouden tijdperk begint dan. De Planeet Aarde komt dan in het zelfde bewustzijn terecht als de 18de of wel de buitenste Planeet van het Geza zonnestelsel. Het haakt als het ware aan de 18de planeet van Geza zonnestelsel.
Voordat de Piramide van Cheops instort zal Ankhmania de Aarde voor korte duur verlaten en terug keren naar zijn moederbasis Geza-4. Er zal op Aarde zoals hij zei een nieuwe "gebouw" komen met de Heilige Graal waar hij zijn residentie neemt. Er zal in dit gebouw een Ankh geplaats worden.

De Ankh kent vele geheimen. Ooit is aan de Omnicreativiteit ook een ANkh overhandigd.
Reeds voordat de planeet Aarde afkoelde werd er met de Ankh in het universum gewerkt.

Hij die met de Ankh werkt treedt in trilling met de karma van de Mensheid. De Ankh is de schenker en gever van het leven. Het is gelijk aan de Kundalini energie. In Egypte was het de levensstaf van de Farao's. Egypte boven de Nijl was de overtreffende trap van Atlantis. Het geheim van Egypte is de tweebenige Ankh. Een eenbenige Ankh is een dode Ankh.
Wanneer je eenOm Namah Sivaya